Kermis in Leeuwarden

En daar ging mijn voornemen om mijn plogs en blog een beetje bij te houden. Veel foto`s die ik in de afgelopen dagen had genomen waren onscherp en wanneer je er op uit gaat met twee kleine kinderen vergeet je vaak om veel foto`s te maken. Maar om de foto`s helemaal niet te gaan gebruiken is ook een beetje zonde. Het afgelopen weekend en de laatste paar dagen zijn we veel op pad geweest. De lente komt eraan en het wordt steeds iets mooier weer. Ik vind het zo fijn om weer veel buiten te kunnen zijn, om eerlijk te zijn was ik dat binnen zitten van de afgelopen weken helemaal zat. De komende tijd hoop ik lekker veel op pad te kunnen met Fedde en Yenthe. Van een stuk fietsen, een bezoekje aan de markt tot naar de speeltuin wandelen, het zit er gelukkig allemaal weer aan te komen.

Donderdag

Donderdagmiddag reden wij naar de kermis in Leeuwarden. De draaimolen was veruit favoriet en de brandweerauto werd gekozen om de eerste rondjes in te mogen rijden.
De volgende stop: Eendjes vangen! Jeetje wat is de kermis duur geworden! Eendjes vangen voor een leuk stuk speelgoed kost al snel 7,50(!!).

Zaterdag

Zaterdagavond kreeg ik deze foto toegestuurd van mijn ouders. Ik had mijn vader gevraagd of hij het cadeau voor Fedde in elkaar wilde zetten. En gelukkig is hij hartstikke handig! Nog een paar nachten geduld, maar ik ben zo benieuwd naar zijn reactie. Dit is denk ik het perfecte cadeau voor hem. Dit brandweer/politiehuis koop je hier.

Zondag

Oh meisje wat wordt je snel groot! Ze krijgt ineens allemaal tandjes, wil alles ontdekken en overal bij zijn. Ik vind deze leeftijdsfase zo leuk.

Het eerste softijsje van het jaar is een feit. Zondag zijn we een dagje naar Drouwenerzand geweest. Wij zouden eerst een dagje naar Texel, maar dit gingen wij niet meer redden wat tijd betreft. Het was een leuke dag, maar ik heb nog steeds behoorlijk heimwee naar de wadden. Remco moest mij beloven dat wij heel snel dan wel eens naar Texel zouden gaan.
Voor het geval je het nog niet wist… Van lachspiegels wordt je niet bepaald knapper of slanker 😉

Maandag

Yenthe`s tweede verjaardagscadeau kwam binnen. Het voorste muisje had ze al en vind ze heel leuk om mee te spelen. Ik hoop dat ze papa en mama muis minstens net zo leuk gaat vinden.

In de ochtend was ik bezig met opruimen en schoonmaken. Toen ik op de klok keek was het al bijna 12.00 uur en hadden we nog geen fruit gegeten. Yenthe lag lekker te slapen en ik besloot om voor Fedde en mijzelf wat lekkers klaar te gaan maken.

Dinsdag

Na een dag werken lagen er bij thuiskomst twee pakketjes op mij te wachten. In het eerste pakket zaten nieuwe muurstickers voor Fedde`s kamertje. Toen wij hier net kwamen wonen was Fedde vooral nog gek op graafmachine`s, de muurstickers van hiervoor bestonden vooral uit bouwvoertuigen. Tijd voor vernieuwing! Deze stickers bestelde ik hier.
Om het thema van zijn kamer af te maken, kocht ik ook dit leuke brandweerhaakje bij Kidzsupplies.
Yenthe kan natuurlijk niet achterblijven! Van diezelfde webshop bestelde ik ook twee haakjes voor op Yenthe`s slaapkamer.

Woensdag

Een lekker toetje om het weekend mee in te luiden! Ik had dus echt al weken zin in tiramishu. Die uit de supermarkt vallen toch altijd een klein beetje tegen, de bodem is meestel wat minder lekker. Volgende keer wil ik hem zelf eens gaan maken.

2 reacties

  1. Wat een heerlijke foto’s! En jeetje, dat brandweer/politie huis, wat een gaaf ding!!
    Giet om groot fan van Maileg, als ik daar ziet speelgoed zie wou ik dat ik zelf nog klein was haha.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.