Een brandweerfeest voor Fedde

Afgelopen zondag vierden wij Fedde`s 3e verjaardag. Hij is HELEMAAL weg van de brandweer, zijn verjaardag was dus ook in deze stijl. Ik vind het zo leuk om een verjaardag in een bepaald thema te organiseren. Yenthe is over 1,5 week aan de beurt, voor haar heb ik nog steeds geen thema bedacht. Omdat Fedde het jarig zijn steeds meer begrijpt hebben wij hem niet verteld dat hij die dag jarig zou zijn. Des te groter was de verrassing toen hij de volgende ochtend wakker werd. Toen hij met ons naar beneden ging, zag hij de slingers al erg snel hangen. De avond ervoor hadden we de woonkamer versierd met allemaal brandweer slingers en ballonnen. Hij was kort onder de indruk van alle mooie versiering, maar al snel viel zijn oog op het ‘cadeau’. Helaas was deze te groot om in te gaan pakken en hadden wij hem verstopt onder Fedde`s Paw Patrol deken. Het cadeau werd meteen uitgepakt en er is tot nu toe non stop mee gespeeld. Aan het einde van de middag kwam er verjaardagsvisite en werd Fedde verwend met nog meer mooie cadeau`s. Kijk mee naar de foto`s van Fedde zijn derde verjaardag.

De ochtend begint met het uitpakken van de cadeau`s die hij van ons en Yenthe heeft gekregen.
Het perfecte cadeau voor ons jongetje. Helemaal gek van brandweer en de brandweerpaal. Hij mag graag met poppetjes spelen, maar vind auto`s ook heel leuk. Zijn eigen grote brandweer/politie huis. Hier gaat hij nog heel lang plezier van hebben.
Er zijn zat mensen die dure taarten laten maken voor de verjaardag van hun kinderen. Persoonlijk vind ik dat nogal zonde.. Dat geld kun je beter uitgeven aan een leuk cadeau of op hun spaarrekening zetten vind ik! Wij bestellen ieder jaar een taart bij Hema, dit keer kozen we weer voor een fototaart met een foto van een blussende Fedde. Hij was hartstikke mooi en erg lekker.
Kaarsjes uitblazen hoort bij een kinderverjaardag. Fedde vond dit weer erg leuk om te doen en wilde erna meteen een chocolaatje pakken. Kind van mij, sowieso! 😉
En nog meer cadeautjes uitpakken!
Een greep uit de gekregen cadeau`s. Yenthe is binnenkort jarig, maar samen kregen ze alvast een zandbak. Wij zullen hem zo snel mogelijk in elkaar zetten, ik denk dat ze hier deze zomer veel in gaan spelen.

Hij kreeg ook dit leuke brandweerman Sam speelkoffertje. Deze kan hij komende zomer mooi meenemen wanneer wij op vakantie gaan.
In de andere cadeautjes zaten onder andere een brandweer dekbedovertrek, een piraten spel en een dokter speelset.
Het koffiezetapparaat is ook een groot succes. Remco en ik zijn beide geen koffiedrinkers, maar Fedde vind het erg leuk om koffie te mogen zetten. Over de brandweerknuffel was Fedde ook heel enthousiast.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.