Win een high tea voor twee

MOEDERDAG BLOGHOP| Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag moederdag is. De meeste lezeressen van mijn blog zijn zelf ook moeder en zijn deze ochtend vast al verwend met een mooi (zelfgemaakt) cadeau, een lief kaartje of appje of misschien zelfs een ontbijtje op bed. Vandaag is een dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Maar ook de dag waarop de moederdagbloghop van start gaat. Deze keer doen er maar liefst 29 verschillende blogs mee, dit betekent ook dat er 29 verschillende winacties zijn om aan mee te doen.

Win een high tea voor twee
Via Tot aan de maan en terug verloot ik een high tea voor twee personen bij een Fletcher hotel naar keuze. Jij mag natuurlijk zelf weten aan wie je hem gaat geven of wie jij mee gaat nemen. Mocht je de winnares zijn, zou ik het natuurlijk heel leuk vinden om tegen die tijd een foto te ontvangen wanneer jullie gebruik gaan maken van de voucher.

Zijn jullie nieuw op mijn blog?
Grote kans dat jullie hier dan zijn gekomen via Kiddowz. De blog van (jongensmama) Amanda en Annemarel (moeder van een koningspaar). Op Kiddowz vindt je de leukste en nieuwste speelgoedrage`s of trends, tips voor dagjes weg en allerlei andere interessante onderwerpen voor (jonge) ouders.

Voor nieuwe lezeressen of lezers zal ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Tineke, ik ben 27 jaar oud en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en onze kinderen. Fedde is onze oudste, een stoere jongen van drie jaar. Hij is helemaal weg van de brandweer en Paw Patrol. Op koningsdag is onze dochter Yenthe 1 jaar geworden. Een heel vrolijk meisje dat meteen begint te dansen wanneer ze muziek hoort. Ze is weg van Woezel en Pip, en dan met name Woezel.

Op mijn blog vind je alleen maar fotoverslagen, een beetje hetzelfde wat vloggers doen, maar dan met foto`s en tekst. Ik ben dol op de waddeneilanden, jurkjes en weekendjes weg. Momenteel verdiep ik mij erg in het groen/duurzaam leven en over een tijdje staat er weer een vakantie naar Ameland op de planning. Dit zal de komende tijd allemaal op mijn blog voorbij komen.

Doorhoppen naar OnaPaloma
De volgende blog in de rij is Onapaloma. Evy, de schrijfster van deze blog, heeft een dochter en is zwanger van haar tweede. Het geslacht van haar tweede baby heeft ze onlangs bekend gemaakt op haar blog, snel doorklikken dus! Ook hier staat een hele leuke winactie voor jullie klaar.

Kans maken op een high tea voor twee?
– Volg mij dan via Instagram of Facebook. Tag diegene die je graag mee wil nemen voor de high tea onder de bijbehorende foto.
– Meedoen kan tot en met 26 mei, de volgende dag krijgt de winnaar een berichtje en worden de gegevens om een high tea te boeken doorgestuurd.

Heel veel plezier en vergeet niet om door te hoppen naar de volgende blogs.

18 reacties

 1. wat een geweldig gebaar, verras mijn moeder agnes maar met dit heerlijke exemplaar, mooi kado voor haar 90 jaar #duimenmaar

 2. Wat een leuke prijs, zo’n high tea voor twee. Mijn moeder neem ik mee op een leuk dagje uit met de kleinkinderen en mezelf maar die high tea daar zou ik graag mijn nicht mee verrassen die geen moeder is en gezien haar leeftijd denk ik niet meer zal worden. Blijft voor haar toch een dubbel gevoel op zo’n Moederdag. Leuk om haar te verrassen met een high tea, daar is ze dol op!

 3. Je gaat me zien op Instagram! Leuk om op deze manier bij je langs te komen! High Tea-en zou ik mijn vriendinnetje en mede-mama Riz gaan doen, want sinds wij mama zijn, gaat het vooral om de kids en veeeeel te weinig om onszelf, hahaha. Fijne zondag!

 4. Wauw wat een manier om verwent te mogen worden op moederdag!! Het zou super zijn eens zo geweldig in het zonnetje gezet te worden!! Ik heb het nog nooit geprobeerd maar een high tea zou heerlijk zijn lijkt me!!

 5. Dat is wel heel leuk en lekker zo’n high tea! Zou mijn moeder hier graag mee verrassen, het laatste uitje alleen met mijn moeder is alweer te lang geleden.

 6. Deze zou ik met mijn schoonmama willen doen, we zijn beiden gek op thee en ik hou van haar. Ik kan haar niet taggen omdat ze geen social media heeft

 7. Het lijkt me heel gezellig om met mijn (gelukkig) nog fb-loze dochter te highteaen. Ze zal zichzelf supergroot vinden!

 8. Super leuk om via deze weg kennis met je te maken. Ik zou mijn moeder mee nemen. Een keer samen genieten dat verdienen wij wel. ❤

 9. Wat leuk zo’n Moederdag Bloghop. Doe altijd mee aan Bloghops.
  Hoop dat je een fijne Moederdag hebt gehad.
  Doe graag mee voor de High tea, maar heb geen Instagram en Facebook ( privéredenen), maar volg op Bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hoop mee te mogen doen ondanks dat.
  Ik hop nu weer verder naar onapaloma.

 10. Wat een heerlijke prijs voor mijn mams en mij.. 1x in de maand doen we altijd iets leuks.. biosje, shoppen of inderdaad ergens wat lekkers eten. Zal leuk zijn als we samen mogen genieten van deze high tea..

  Groetje ilsiee

 11. Ik zou dit graag doen met mijn stiefdochter gaan doen! Zij noemt me al een aantal jaren mama. Ze heeft eindelijk de rust die ze verdient. Dus ik gun het haar!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.