Het weekend van moederdag

Inmiddels is het alweer weekend, het weekend ervoor stond helemaal in het teken van Moederdag. Naar mijn idee was dit nog maar mijn derde Moederdag als moeder, maar het blijkt alweer mijn vierde te zijn. Niet te geloven hoe snel de tijd vliegt! Ik had deze blogpost al veel eerder willen plaatsen, maar ik heb de laatste tijd wat problemen met het uploaden van foto`s. Ik ben niet zo heel erg technisch ingesteld. Wanneer ik een foto wil plaatsen op mijn blog, draait hij de foto na het uploaden op een of andere manier een kwart slag. Heel vervelend en ik weet ook niet hoe ik dit anders krijg ingesteld. Mocht iemand de oplossing hebben, dan hoor ik het graag!

Op vrijdag kwam er een nieuw jurkje binnen van Asos, maak ik een boodschappenlijst en halen wij vervolgens deze boodschappen in huis. De laatste tijd heb ik totaal geen inspiratie voor avondeten. Wij eten alles al zo vaak en Yenthe eet nu ook met ons mee, dit maakt het ook wel iets lastiger. Ik zal de kookboeken binnenkort weer eens openslaan voor inspiratie.
Fedde en Yenthe deden mee aan een kleurwedstrijd van Poeisz. Hierbij kon je een ontbijt voor Moederdag winnen. Vrijdagavond werden wij gebeld en zaterdag zijn wij het pakket meteen op gaan halen. Wat een geluk!
En zondag was het dan echt Moederdag. Wat een verwennerij! Ik kreeg twee hele mooie zelfgemaakte cadeautjes, dat vind ik nog altijd het allerleukste om te krijgen. Een koker voor wattenschijfjes gemaakt door Fedde en een kokertje voor wattenstaafjes geverfd door Yenthe. Verder kreeg ik nog een hele mooie lijst met een gepersonaliseerde poster, een bodymist van the Bodyshop in de geur mango en het boek: Het zero waste project. Ik kan niet wachten om hier in te beginnen, maar misschien bewaar ik hem ook wel voor onze vakantie.
De meeste baby`s zitten eerder. Die van mij neemt lekker alle tijd! En ik geef haar ook groot gelijk. Maar nu is ze al drie weken 1 jaar en besloot ze dat het tijd was voor wat meer actie. Ze zit nu zelf en is ook een flink stuk gegroeid. Het gaat mij af en toe wel iets te hard, tegelijkertijd geniet ik zo van deze leeftijd en ben ik zo verschrikkelijk trots wanneer ze iets nieuws heeft geleerd.
Deze foto had ik ook al op Instagram geplaatst. Heb je Instagram en volg je mij nog niet? Dan zou ik dat heel leuk vinden als je dit alsnog zou willen doen. Mijn Instagram naam is @MemvanFeddeYenthe.
Fedde en Yenthe knutselen nog een geurzakje voor oma en beppe. Daarna gaan wij even bij opa en oma op visite voor Moederdag. Yenthe blijft bij opa en oma en Fedde rijdt met ons mee naar een wereldrestaurant in de buurt van Leeuwarden waar wij vervolgens met mijn familie gaan eten. Dit was mijn Moederdag in foto`s. Hoe zag jouw Moederdag eruit?

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.