Een wishlist vol spullen voor mijzelf

Eindelijk weer eens een wishlist vol met spullen voor mijzelf op mijn blog. Meestal staat er een hele hoop voor de kinderen op zo`n wishlist. Hetzelfde geldt voor wanneer ik ga shoppen, 9 van de 10 keer eindig ik met alleen maar spullen voor de kinderen. Het maakt niet uit of ik nou online shop of aan het winkelen ben in een fysieke winkel. Dit is voor iedere moeder denk ik wel erg herkenbaar. Tot nu toe is het nog niet heel zonnig weer in Nederland, maar om de zomer een beetje leuk door te komen heb ik toch nog een aantal dingen op mijn wishlist staan.

Een wishlist vol spullen voor mijzelf
Al jaren loop ik op simpele zwarte teenslippers, meestal die van Hema. Echt goed voor je voeten is het niet. Ze overleven het nooit een hele zomer, sterker nog, meestal moet ik ze twee a drie keer opnieuw aanschaffen in een jaar. Dit jaar wil ik mooie slippers voor mijzelf die erg lekker lopen en hoop ik meer dan één zomer meegaan. Het bovenste paar is van Toms en is mijn favoriet. Al twijfel ik wel een beetje. Toms schijnt een kwaliteitsmerk te zijn, de slipper lijkt alleen wat dun. De andere slipper is van Timberland en heeft al een veel dikker voetbed. Nog even goed over nadenken dus.

Ieder jaar weer heb ik erg veel moeite met het vinden van een leuke zomerjas. Misschien is dit spijkerjasje een optie? Ik zal hem binnenkort even passen in de winkel.

Een aantal blogs terug schreef ik over mijn plan tot een plastic vrij leven. Mijn voorraad douchegel en shampoo is inmiddels bijna op. De shampoo bar schijnt erg goed te werken tegen roos en de zeep is erg zomers. Ik ben benieuwd, beide zijn van Lush.

Inmiddels doe ik al een aantal jaar zonder zonnebril. Wanneer Fedde buiten speelt en ik hem de hele tijd in de gaten moet houden, merk ik dat ik na een tijdje wat hoofdpijn krijg van het turen in de zon. Op zoek naar een goede zonnebril dus. De tas vond ik ook erg leuk.

Wat staat er momenteel op jouw wishlist?

Eén reactie

  1. Mooi lijstje! Ik heb zelf al jaaaren Havaianas. De enige reden dat ik ze ooit opnieuw koop, is omdat ik een nieuw kleurtje wil. En zonder een zonnebril zou ik echt niet kopen, dus ook een goede aanvulling op je lijstje. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.