Een fotograaf over de vloer

Donderdagochtend begon een beetje anders dan normaal. Een snelle schoonmaakbeurt en Fedde en Yenthe even leuk in de kleren. Er kwam in de ochtend namelijk een fotograaf over de vloer. Een hele poos geleden heb ik Sanne leren kennen via een oproep van de site Vraag elkaar. Ze was net in Leeuwarden komen wonen en kende hier nog niet zoveel mensen. Het bericht sprak mij aan, ik reageerde en zo kregen wij leuk contact. We zien elkaar regelmatig en ze heeft een super schattig zoontje die ongeveer even oud is als Yenthe. Via Vraag elkaar werden wij gevraagd als succesverhaal voor op hun site en/of Facebookpagina. Hier moest natuurlijk ook een foto bij en deze werd donderdagochtend dus gemaakt. Volgens mij is het resultaat erg leuk geworden. Ik ben heel benieuwd naar de foto`s en het uiteindelijke verhaal, ze hebben Sanne namelijk geinterviewd.

Snel een beetje make up op, kleren aan en de dag kan beginnen.

Yenthe`s haar wordt nu echt steeds langer. Ik deed haar een leuk speldje in, trok haar de mooiste kleren aan en ze kreeg haar armbandje om.

Een persoonlijk record! Ze voelde het speldje waarschijnlijk eerst niet zitten, maar na vijf minuten had ze hem toch ontdekt en haalde ze hem er meteen weer uit natuurlijk. Dit is de eerste keer dat haar speldje langer dan 10 seconden bleef zitten.

Kijk wat ik heb gevonden mem!

Deze spetter is ook weer paraat! Cheeeese!!!

Allemaal verschillende printjes bij elkaar! Lekker theeleuten en bijkletsen met Sanne.

Tussen de middag maken wij champignonsoep, Fedde helpt mee met snijden.

Tijd om een blogplanning te maken, ik wil de komende tijd weer even iets meer vooruit gaan schrijven.

In mijn ‘later bekijken lijst’ op Youtube stonden al 38 vlogs die ik nog steeds wil gaan bekijken, ik kom er alleen nooit aan toe. Tijd om een aantal vlogs af te strepen, ik startte met eentje van Monica Geuze.

Aan het einde van de middag rustig samen tv kijken, tot het opeens wel heel erg stil werd…

Een kleine outfitchange voor Yenthe, hierna worden wij opgepikt om gezellig met mijn schoonouders en zwager uit eten te gaan.

Gearriveerd bij E10!

Fedde wilde er meteen naar de ‘speeltuin’. Bijzonder om te zien hoe snel de schoenen uitgaan in het speelgedeelte, thuis duurt het minstens 10 keer zo lang 🙂

E10 is een wereldrestaurant. Wij zaten aan de sushi, carpaccio en wokgerechten terwijl Fedde en Yenthe lekkere patatjes aten.

Hij kan zichzelf zo vermaken! Ik zit op een stoeltje naar hem te kijken, ik kan er echt van genieten hoe fijn hij altijd kan spelen, zijn belevingswereld en enthousiasme.

Eén reactie

  1. Leuke post! Wij zijn afgelopen zondag bij E10 geweest. Echt een mega restaurant. Ik was er zelf nog nooit geweest en vond het veel te mazaal maar Mila vond het geweldig en heeft heerlijk gespeeld met haar neefje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.