Dit kocht ik in de afgelopen weken

Na een korte zomerstop pak ik het bloggen weer op. Ik wilde de hele tijd al gaan bloggen, maar heb de laatste tijd niet zoveel blogwaardige dingen gedaan of ik ben niet tevreden over de foto`s die ik heb gemaakt. Meestal ben ik gewoon thuis en doe ik niets bijzonders, ik rommel wat om in huis en we gaan regelmatig naar buiten toe mits het mooi weer is. Vandaag was een geschikte dag om een fotoverslag van te gaan maken, vooral omdat ik in de afgelopen tijd veel leuke dingen heb binnengekregen.

Sinds een aantal weken probeer ik koolhydraten zoveel mogelijk te vermijden. In de eerste paar weken was ik erg streng voor mijzelf, maar de laatste week lukt het minder goed. Af en toe heb ik gewoon zin in pizza of een stukje chocola, maar ik eet een stuk gezonder dan ik voorheen deed en dat was ook mijn doel. Deze ochtend nam ik griekse yoghurt, met een klein restje zelfgemaakte appelmoes en een paar rozijnen. De rozijnen at ik trouwens zelf niet op, ik deelde mijn ontbijt met Yenthe.

Daarna was het tijd om foto`s te gaan maken van de nieuwe aankopen die ik in de afgelopen tijd voor mijzelf heb gedaan. Ik was op zoek naar een of twee leuke zomerjurkjes, maar slaagde uiteindelijk voor dingen in de winter en nazomer. Ook dat kon ik nog wel gebruiken. Als eerste bestelde ik deze trui-jurken van Wehkamp, ze vielen klein uit dus ik nam ze in een maat groter. Altijd minder leuk wanneer je een maat groter nodig hebt, ik vond hem alleen te leuk om niet te bestellen.

In het blauw vind ik hem ook wel erg leuk! Ik twijfel nog welke kleur ik ga houden. Welke kleur vinden jullie het leukste?

Een tijd geleden sneuvelden mijn favoriete zwarte enkellaarsjes. Ik draag de hele zomer al slippers, maar met die natte weken van de afgelopen tijd is het toch verstandig om nieuwe enkellaarsjes aan te schaffen. Ik heb er nog wel een aantal in mijn kast liggen, maar deze lopen niet allemaal even lekker. Dit paar vond ik in de sale bij H&M, uiteindelijk moest ik hier slechts 12 euro voor betalen.

En nog zo`n koopje! Dit jurkje bestelde ik weken geleden voor 9 euro bij Zalando. Het is een dun stofje waardoor dit jurkje erg geschikt is voor wanneer het straks weer iets frisser wordt, in de nazomer bijvoorbeeld. Hij valt eigenlijk iets te lang, maar dat vind ik bij dit jurkje wel mooi staan.

Ik kon vroeger zo genieten van sprookjes, deze sprookjesboekjes van Dick Bruna kon ik niet laten liggen voor Fedde en Yenthe. Het is altijd zo gezellig om samen met ze een boekje te lezen.

Fedde wil al wekenlang graag met de duplo spelen, ik haalde de bak met duplo spullen naar beneden en Fedde en Yenthe hebben er heerlijk mee gespeeld.

Ondertussen maak ik wat foto`s voor mijn blog en spelen de kinderen lekker met Duplo.

Nog niet gekocht, maar wel op de wishlist voor Yenthe! Deze muisjes kwam ik tegen op het Instagram account van het Muizenhuis. Ze heeft al een aantal muizen van Maileg, deze zijn leuk te combineren met de muisjes van het Muizenhuis. Ze komen over een tijdje op de webshop, ik denk dat ik de ballerina muis sowieso ga bestellen en bewaar tot december.

De nieuwe Ouders van nu kwam binnen. Ik blader hem meestal snel door en lees hem later in die week wat uitgebreider.

Dit artikel heb ik met tranen in mijn ogen zitten lezen. Zoiets is toch je ergste nachtmerrie? Dat je jouw kinderen nooit ziet opgroeien. Deze vrouw heeft ALS en weet niet zeker of ze er nog is wanneer haar zoontje 4 wordt.

Het zonnetje begint te schijnen, Fedde pakt zijn Crocs en wil graag buiten spelen.

De zandbak staat nog maar een paar dagen. Fedde en Yenthe hebben hem samen gekregen voor hun verjaardag van pake en beppe. Sinds hij staat hebben we veel regen gehad, dit is nog maar de tweede dag dat ze er echt in kunnen spelen, maar ze hebben er nu al zoveel plezier van gehad.

Het middagslaapje lukt haar niet, waarschijnlijk hoort ze Fedde buiten spelen. Remco is inmiddels ook thuis en neemt haar mee naar beneden.

Eigenlijk hadden we die middag boodschappen moeten doen. Remco en ik waren beide nogal moe en besloten om gemakkelijk te gaan eten. Voor onszelf bestelden we een pizza en voor Fedde en Yenthe haalden wij wat patat.

Het is lang geleden dat ik voor het laatst pizza heb gegeten!

Ook Fedde en Yenthe zijn erg moe! Ze gaan vandaag dan ook eerder op bed. In de avond schrijf ik deze blogpost, kijk ik een aantal vlogs en duik ik zelf ook vroeg mijn bed in.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.