Favorieten van de nieuwe kindercollecties

De meeste kleding voor mijn kinderen haal of bestel ik bij H&M, C&A en Next Direct. Nu de zomercollectie uit de winkel is verdwenen stroomt alles langzaam vol met warme truien, spijkerbroekjes, kleding met lange mouwen en winterjassen. Veel nieuwe kleding hebben Fedde en Yenthe niet nodig, vorige winter heb ik van alles voor ze besteld in de uitverkoop. Fedde draagt nog steeds dezelfde maat en groeit niet zo hard. Voor Yenthe had ik destijds wat kleren ingeslagen in grotere maten, ook zij hoeft niet zoveel nieuws. Het enige waar ik nog naar op zoek ben is een winterjas voor Yenthe. Ik twijfel tussen de roze jas of het berenjasje van Next Direct, maar vind dit zachte donkerblauwe jas van C&A ook wel heel erg mooi. Zodra ik iets nieuws voor haar nodig heb kan ik nog terecht op de babyafdeling, wanneer ze straks nog een maatje groter nodig heeft past ze gewoon in peuterkleren. Ze wordt zo groot!

De sets pyjama`s zouden binnenkort wel van pas kunnen komen. Wederom vooral voor Yenthe, ze heeft alleen zomerpyjama’s en deze met konijnen zijn helemaal mijn smaak. Ze vind dieren erg leuk, dit is echt iets voor haar. De laatste tijd heeft ze steeds meer idee van de kleding die ze al heeft. Als ze wat nieuws draagt is ze altijd onder de indruk, ze wijst steeds met haar kleine vingertje naar haar nieuwe kledingstuk en zegt ‘oooh’. Kleine fashionista 🙂 Zo schattig! Dit zijn mijn favorieten van de nieuwe kindercollecties voor de herfst 2019.

Next Direct

Voor Yenthe:
1. Roestbruin jurkje met stippen / 2. Set van drie konijnenpyjama`s / 3. Roze winterjas met kraagje / 4. Groene feestjurk / 5. Berenjasje
Voor Fedde:
1. Bruin basic shirt / 2. Groen basic shirt / 3. Pyjama`s met voertuigen / 4. Shirt met twee kleuren / 5. Joggingbroek dinoprint groen / 6. Joggingbroek dinoprint bruin

H&M

Fedde
Voor Yenthe zit er nog niets zoveel soeps tussen de nieuwe collectie, maar voor Fedde des te meer:
1. Trui met spin / 2. Trui met tijger / 3. Trui met dinosaurus print / 4. Trui met Beren / 5. Biker joggingbroekjes in verschillende kleuren

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.