Een plog van een huismus

Tot zover mijn plan om iedere dag te gaan ploggen. Wanneer je een echte huismus bent, heb je vaak niet genoeg foto`s om een plog mee te vullen. Ik ga er iedere dag wel even op uit, maar veel bijzonders doe ik niet. De meeste vrije dagen bestaan uit: huishouden, wat leuke dingen doen met Fedde en Yenthe, blogs lezen en er af en toe eentje schrijven en er even op uit. Hoe gek ik ook ben op vakantie’s en dagjes weg, ik hou er ook heel erg van om lekker thuis te zijn. Dit is dus een plog van een echte huismus.

Yes! Fedde`s vriendinnetje is weer thuis van vakantie. En dat vieren ze met een lolly.

In de ochtend gaan we naar de opvang van Fedde en Yenthe, er komt een fotograaf en ze komen op de foto. Ik weet niet wat het is met die kinderen van mij, maar ze vinden het verschrikkelijk! Volgens de leidsters kon er bij beide een klein lachje af. Hierna werden er twee keer verdrietige kinderen bij mij afgeleverd en zijn wij maar snel weer naar huis gegaan. Hopelijk zijn de foto`s toch leuk geworden is het de moeite waard geweest.

Wat Fedde heel erg graag doet, heerlijk buiten spelen!

Gezellig samen kleuren en stempelen.

Remco werkt gelukkig dicht bij huis. Op vrije dagen halen wij hem regelmatig uit het werk. Zo ook vandaag! Het is zo leuk om te zien hoe blij ze altijd zijn wanneer ze hem weer zien.

Onderweg even gek doen met je broer!

En nu maar wachten wanneer papa komt..

Meestal doen ze een ‘wedstrijdje’ wie papa het eerste spot.

Aan het einde van de middag brengen wij een aantal pakketjes weg en doen wij een paar kleine boodschappen. Mijn cactussen heb ik allemaal weg moeten gooien. Ik wilde voorlopig geen nieuwe, maar wanneer ik deze zie begin ik toch weer te twijfelen.

Aan het einde van de middag kregen Fedde en Yenthe nog wat chips en kijken ze Peppa Pig (Yenthe`s nieuwe favoriete programma) .

Na het avondeten deden wij de kinderen vroeg in bed, schreef ik deze blogpost en keek ik nog een aantal vlogs.

EΓ©n reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.