Knuffels en boeken sparen bij Coop

De meeste spaaractie`s bij supermarkten zijn tijdelijk leuk. Zo zijn er nog maar een aantal acties die mij echt zijn bijgebleven. Herinner jij je nog de mini`s van Albert Heijn? En de vitamini`s van Lidl? Dat zijn nou echt de leukste spaaracties! Eigenlijk doen wij nooit boodschappen bij Coop, deze supermarktketen zit hier helaas niet in de buurt. Coop heeft nu namelijk wel een hele leuke spaaractie. Je kunt sparen voor korting op bekende kinderboeken en de bijhorende knuffels. Bij een volle spaarkaart kun jij je favoriete boek of knuffel al kopen voor slechts € 7,99. Deze korting is volgens de site van Coop zo`n 70 % goedkoper, natuurlijk moest ik dit even checken. Zo zijn er bijvoorbeeld maar een paar boekenwinkels die de mooiste vis van de zee knuffel verkopen. De goedkoopste knuffel die ik hiervan heb kunnen vinden was 21 euro. Maar de Dikkie Dik knuffel is al wel voor hetzelfde bedrag via internet te vinden, dan heb je alleen wel een kleine versie.

Naar mijn idee hadden ze deze spaaractie niet op een beter moment kunnen starten. De zomer lijkt echt op zijn eind en dit is het perfecte weer om lekker met jouw kinderen op de bank boekjes te gaan lezen. Over een week of 8 is het alweer tijd voor de intocht, deze boekjes en knuffels zijn hele leuke schoencadeautjes. Mocht er iemand boodschappen doen bij de Coop en de zegels niet gebruiken, ik hou mij graag aanbevolen. De mooiste vis van de zee staat hier namelijk al een tijdje op het wensenlijstje en de knuffel die erbij hoort is minstens net zo leuk. Voor welk boekje of welke knuffel zou jij als eerste gaan sparen?

Voorwaarden van de spaaractie:
Bij elke € 5,- aan boodschappen krijg je één zegel, 15 zegels is een volle spaarkaart. Tegen bijbetaling ontvang je dan een knuffel of boek naar keuze. Zegels voor deze actie ontvang je tot en met zondag 27 oktober, inleveren van spaarkaarten kan nog tot en met zondag 10 november. De boekjes en knuffels zijn niet los te koop en op=op. Klik hier voor de dichtstbijzijnde Coop filialen. Op de site van Coop kun je tijdelijk de mooiste kleurplaten van jouw favoriete voorleesboeken downloaden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.