We hebben een herfstvakantie geboekt!

Vorig jaar won ik via Facebook een vakantie bij Rcn de Roggeberg. Dit was een van de heerlijkste vakantie’s die ik ooit heb mogen meemaken. Afgelopen juni brachten we 10 dagen door op Ameland, dit is alweer een aantal maanden geleden en ik had ontzettend veel zin om er weer even met zijn vieren tussenuit te gaan. Na lang zoeken, wikken en wegen en tientallen vakantieparken te hebben bekeken, kozen wij uiteindelijk weer voor het Roompot park Hunzedal in Borger (Drenthe). Een park waar ik ondertussen al zo’n vijf keer ben geweest. Bij dit park krijg je naar mijn mening het meeste waar voor je geld. Het is niet een heel duur vakantiepark, er zit een mooi zwembad bij, speeltuintjes, een leuke speel en zwemvijver en de huisjes zijn schoon en ruim. We hebben geen voorkeur doorgegeven, maar stiekem hoop ik op een huisje met bad.

Zoals ik als schreef, hebben we vorige herfst een geweldige vakantie gehad. Wanneer ik in de zomer op vakantie ben, wil ik zoveel mogelijk naar buiten toe. Bij een dagje binnenblijven in de zomer voel ik mij meestal schuldig dat ik die dag niet optimaal van het mooie weer heb genoten. Zodra het de hele dag regent is het juist lekker om de hele dag binnen te blijven. Een favoriet seizoen heb ik dan ook niet, ik kan alle seizoenen gewoon heel erg waarderen. Tijdens onze vorige herfstvakantie hebben wij veel geluierd, echt tijd en aandacht voor elkaar gehad en vooral heel erg genoten. Ik ben nog meer tot rust gekomen in dat weekje herfstvakantie, dan ik ooit in een zomervakantie heb gedaan. We zaten een groot gedeelte van de dag lekker in pyjama, wandelden door het bos, zijn een keer naar Ballorig geweest en het ontbijt met zijn allen was iedere dag al helemaal een feestje. Iedere dag een lekker eitje, broodje en/of een kopje thee. Ik kan het dan ook iedereen aanraden om met je gezin een weekje op vakantie te gaan in de herfst of winter. Helemaal geen verplichtingen, geen was die op je staat te wachten en gewoon genieten van de tijd met elkaar. Dat we dit jaar voor een vakantiepark met een zwembad hebben gekozen is al helemaal een uitkomst. Fedde en Yenthe mogen graag zwemmen, dit zullen wij vast ook dagelijks gaan doen.

De voorpret begint altijd al bij het inpakken. Nu moeten wij nog een paar weken geduld hebben, maar haal ik langzaam alles in huis voor deze vakantie. Zo moet er voor Yenthe nog een extra pyjama komen en zouden regenlaarzen voor Fedde erg handig zijn. Wat absoluut niet in de koffer mag gaan ontbreken zijn dikke huissokken, warme dekens voor op de bank, heel veel pyjama`s, comfortabele kleren, speelgoed, een geurkaars, leuke boeken, de favoriete knuffels van Fedde en Yenthe en een gezelschapsspel. Ook over deze vakantie zal ik zeker gaan bloggen/ploggen. Ik ben de nachtjes nog net niet aan het aftellen, maar ik heb er zoveel zin in.

Eén reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.