Geweldig nieuw speelgoed bij Hema

Van alle Nederlandse winkelketens is Hema toch echt wel groot favoriet. Als ze ooit failliet zouden gaan, ligt het niet aan mij. Vorig jaar hadden ze rond het einde van het jaar hartstikke leuk speelgoed voor de decembermaand. Ik was dan ook erg benieuwd naar het speelgoed van dit jaar. Het poppenhuis van vorig jaar vond ik prachtig. Helaas was Yenthe er toen nog wat te jong voor. Nu eigenlijk nog steeds wel, de adviesleeftijd is namelijk vanaf 3 jaar. Bij Fedde`s logopedie is een poppenhuis waar Yenthe altijd graag mee speelt. Hema staat toch wel bekend om het leuke houten speelgoed. Er staan een hele hoop dingen op die zo op het verlanglijstje van mijn kinderen kunnen.

Houten koekjes en cake set € 5,- /Houten tompouce € 2,- / Doosje met houten bonbons 6,- / Set van 4 houten donuts € 6,- / 14 delige houten taart € 8,-

Kijk nou hoe leuk deze meeneem huizen zijn! Hier betaal je slechts € 10,- voor en ze zijn helemaal van hout. Het rode meeneemhuisje is een winkel, de blauw een garage/werkplaats en het roze meeneemhuis is een koffiebar.

De prijzen van deze houten puzzels variëren van € 2,- tot € 7,50. Voor Fedde had ik een hele hoop puzzels van Hema. Deze heb ik tijden geleden weggedaan. Dit waren voornamelijk auto puzzels en hij was er inmiddels te groot voor geworden. Ik heb er ook nog een hele hoop bewaard voor Yenthe. Het berenpuzzeltje met de kleren is ook net iets voor haar gok ik.

Kijk al die kleuren en die stippen dan! Echt ik hou hiervan en ben stiekem een beetje verliefd op dit poppenhuis! Hij is wel een beetje prijzig, voor dit huis betaal je € 65,-. Maar voor andere houten poppenhuizen zit je ook al snel op dit bedrag. Vorig jaar hadden ze een poppenhuis wat hier erg op leek, deze was in de periode vlak voor sinterklaas tijdelijk afgeprijsd naar 45 euro. Ik hoop hem ooit, wanneer Yenthe hier aan toe is en het nog steeds erg leuk zou vinden, ergens tweedehands op de kop te tikken.

2 reacties

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.