Het december verlanglijstje van mijn kinderen

De feestdagen in december komen steeds dichterbij. Alle speelgoedboeken zijn binnen en vooral mijn zoontje Fedde van 3,5 weet precies wat hij wel en niet leuk vind. Ik weet nog van mijzelf dat ik zoveel mogelijk leuke dingen aan ging kruisen in het grote speelgoedboek. Met Fedde is dit niet zo, er zijn maar een paar dingen die hij echt leuk vind. Yenthe mag graag boekjes lezen en pakt sinds de speelgoedboeken binnen zijn, regelmatig een van deze boeken erbij om hem door te bladeren. Ze wijst wel wat dingen aan, maar of ze dit echt leuk vind is zeer onwaarschijnlijk. Zo wijst ze bijvoorbeeld een jojo of Lego aan, ja daar kan ze nu nog niet zoveel mee :). Haar verlanglijstje is gebaseerd op dingen waar ze heel mooi mee kan spelen. Wat staat er op het verlanglijstje van jouw kind/kinderen?

Verlanglijstje van Fedde
De laatste tijd is Fedde weg van kleien. Hij is niet zo gek op knutselen, maar voor spelletjes spelen en kleien wil hij wel graag aan tafel zitten. Hij kan zo mooi spelen en heeft erg veel fantasie. Spelen doet hij het allerliefste met playmobil of met (houten) autootjes met poppetjes erin zoals in de afbeelding hieronder. Zelf hebben wij al een aantal van deze auto`s bij Action gehaald, maar deze setjes hieronder van Lidl heeft hij nog niet.

1. Playmobil motorrijder € 11,99 / 2. Bulldozer en graafmachine Playdoh set €12,99 / 3. Play doh dwaze drollen € 19,99 / 4. Parkeergarage Lidl € 14,99/ 5.Autootjes set van 2 voor 5,99 per stuk / 6. Veegwagen playmobil € 11,99

Verlanglijstje Yenthe
Yenthe kan zich uren vermaken met Little People en heeft sinds kort ook een paar Vrolijke Vriendjes poppetjes. Ze mag graag boekjes lezen en kijkt het allerliefste naar Peppa Pig. Ze is dol op eten en vind doen alsof al heel leuk. Vandaar dat ik de volgende dingen op haar verlanglijstje heb gezet. Ik denk dat ze hier erg blij mee zou zijn.

1. Peppa Pig zoekboek € 12,99 / 2. Mijn eerste popje van Lilliputiens 14,99/ 3. Duktik Ikea poppenbedje € 14,95/ 4. Schapenonesie van Lilliputiens € 19,99/ 5. Kasteel Vrolijke Vriendjes V-Tech € 54,99/ 6. Vrolijke vriendjes hobbelpaard € 9,99 / 7. Vrolijke vriendjes driewieler € 9,99 / 8. Inlegpuzzel beren Hema € 7,50 / 9. Houten speelgoed Hema tussen € 3,- en € 8.-

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.