Dit doe ik tijdens een avondje voor mijzelf

Ik geniet erg van mijn dagen met Fedde en Yenthe, maar die momenten voor mijzelf in de avond zijn mij echt heilig. Er zijn ouders die in de avond het huishouden doen of alles netjes opruimen, ik ben daar meestal niet een van. Het speelgoed ruimen wij op voor wij aan tafel gaan, maar stofzuigen, de was en alle andere huishoudelijke klusjes komen de volgende dag wel weer aan bod. Meestal besteed ik mijn avonden aan bloggen en blogs lezen. Voorheen keek ik ook regelmatig een vlog, maar er zijn momenteel echt teveel vloggers die ik leuk vind. Vlogs die mij leuk lijken zet ik vaak in mijn ‘later bekijken’ lijstje, maar inmiddels staan hier al 50 vlogs in en kom ik er gewoon niet doorheen. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar bloggers. Wanneer ik iets wil gaan kijken, zijn dit series. Ik ben een ENORME liefhebber van goede series. Laatst volgden wij Vis a Vis, dit is een hele dikke aanrader mocht je nog een spannende serie zoeken. Als ik echt lekker in een spannende serie zit, kijk ik het liefst zoveel mogelijk afleveringen op een avond en kan ik niet wachten tot de volgende avond. Hetzelfde geldt voor boeken! Ik hou erg van lezen, het maakt niet uit of het om chicklits, tijdschriften, informatieve boeken of een interessante biografie gaat, als het mij pakt kan ik een boek niet meer wegleggen.

Voorheen vond ik het heerlijk om in de avond een beetje te gaan internet shoppen, meestal uit verveling. Niet echt goed voor mijn portemonnee en elke keer kom je wel iets tegen wat je niet nodig hebt, maar natuurlijk wel perse wil hebben! In de afgelopen weken heb ik al mijn accounts op webshops verwijderd. Wanneer wij weer nieuwe kleding, schoenen of andere spullen nodig hebben is het veel gezelliger om even de stad in te gaan en er een gezellig en ouderwets shopmiddagje van te maken.

Wat doe jij het allerliefste tijdens momenten voor jezelf?

2 reacties

  1. Vind het heerlijk om series te kijken. Heb Vis a Vis ook gezien en die was echt heel erg goed. Jammer dat ik alle seizoenen heb gezien.
    Social media langs en hier op WordPress rondneuzen wat voor leuke blogs er geschreven zijn. Ook kijk ik met regelmaat op Pinterest. 😃
    En als ik een diamond painting heb doe ik dat ook ff ter ontspanning….met natuurlijk Netflix aan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.