Zon, zwemmen en quality time

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug. Wij zijn beide dagen wezen zwemmen bij het openluchtzwembad Mounewetter in Witmarsum. De laatste keer dat wij hebben gezwommen was een hele poos geleden, ik had er dus wel erg veel zin in. Wij hebben Fedde voorbereid op een weekend zwemmen en hij had er heel veel zin in, je had zijn gezicht moeten zien toen hij het zwembad zag. Het liefst was hij er meteen ingesprongen. Na zulke leuke dagen is het extra jammer dat het weekend zo snel is afgelopen en Remco weer moet gaan werken. Het mooie weer blijft nog wel even. Vandaag wordt het ook warm en gaan wij van de zon genieten, alleen dan wel in ons eigen (opblaas)zwembad.

Zaterdag

Yenthe lacht sinds een week of twee. Wanneer ik hier een foto van wilde maken, hield ze altijd op. Nu is het eindelijk gelukt! In de ochtend deden wij lekker rustig aan. Fedde speelde met zijn brandweerman Sam kazerne en ik zocht alle spullen bij elkaar voor een middag zwemmen. Met twee kleine kinderen is dit een hele volksverhuizing.
Wij zoeken een plekje in de schaduw en gaan dan lekker zwemmen.
Zwemmen moet helaas om de beurt. Iemand moet namelijk bij Yenthe blijven.
Remco was zaterdagavond weg en ik dacht even lekker een avondje voor mijzelf te hebben. Er waren twee jurkjes binnengekomen. Een hiervan hou ik, die zien jullie binnenkort in een shoplog. Na het passen van de jurkjes was ik van plan om een tijdschrift te gaan lezen en een blogpost te schrijven. Fedde kon niet in slaap komen en Yenthe had krampjes. Die plannen gingen dus mooi niet door!

Zondag

Dag twee aan het zwembad. Fedde zijn zwemvest/bandjes komen trouwens van Lidl.
In de middag bestelden wij patat. Een iemand kon niet wachten zoals je kunt zien 🙂 !
Yenthe haar wagen was mee, maar zij lag ook even op de handdoek. Fedde kwam er meteen naast zitten om ‘samen;’ te spelen. Hier kreeg Yenthe allemaal kusjes van Fedde zijn speelgoed poppetje.
Kan het niet iedere dag zoals deze zijn? Lekker met zijn vieren leuke dingen doen, tijd voor elkaar en mooi weer. Het voelt net als vakantie.
Op de terugweg halen wij nog een pizza en die eten wij in onze tuin op. Zoals je ziet kon er weer iemand niet wachten om te eten. Pizza en patat is lekker, maar het komt mij nu mijn neus uit. Komende week maar weer gezond gaan eten.

Wat hebben jullie gedaan tijdens het afgelopen weekend?

 

10 comments

  1. Dat ziet er uit als een heerlijke weekend, hier hebben we ook bij het water gelegen en een bbq gehad met onze straat.

  2. Aah heerlijk weekend voor jullie. Ik kan mij nog goed herinneren dat wij met onze ouders mee gingen naar het kikkerbadje. Vooral leuke herinneren aan.
    Wij zijn lekker gaan varen en hebben heerlijk van de zon kunnen genieten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.