Favorieten van de Zeeman baby collectie

Voor mijn kinderen koop ik nooit al te dure kleding. Ik vind het belangrijk dat ze er lekker in kunnen spelen. Als iets stuk gaat of vies wordt is dat helemaal niet erg. Natuurlijk wil ik wel dat ze er leuk uit zien. De meeste kleding van Fedde en Yenthe komt dan ook ‘gewoon’ bij C&A, H&M, Hema, Wibra of Zeeman vandaan. En die laatste winkel heeft wel een hele leuke baby folder uitgebracht. Hieronder heb ik mijn favorieten voor de baby meisjeskleding verzameld. Voor jongens hebben ze ook heel veel leuke dingen. Wil je de folder bekijken, klik dan hier. Ik moet helaas nog wel even geduld hebben, deze kleding is pas vanaf eind juli/halverwege augustus verkrijgbaar. Eind deze zomer wilde ik graag weer eens richting Primark in Groningen om nieuwe kleren voor de herfst en winter voor Fedde en Yenthe te gaan halen. Zo te zien ga ik voor Yenthe bij Zeeman wel slagen. Ik wil gewoon alles van dit onderstaande lijstje. Die zwanenprint is helemaal geweldig. Hieronder staat alleen een hoes voor een verschoonkussen, maar ze hebben er ook een ledikant hoeslaken en een deken van. Ook die zou ik zeker gaan kopen. Wat vind jij van de nieuwe babykleding van Zeeman?

Advertenties

7 comments

  1. Ik koop ook nooit dure kleren. Bij de wibra, zeeman en primark hebben ze zulke mooie kleding! En voor je het weet zijn ze eruit gegroeid of versleten 😉

    Like

  2. Ik ben gek op kleding van de zeeman! Het gaat misschien net iets minder lang mee dan wat duurdere merken, maar de kindjes groeien er toch zo snel uit dat dat niet uitmaakt!

    Like

  3. Hier ook veel kleding van de Zeeman etc en ook regelmatig kringloopwinkels/vintagewinkels, zijn vaak nog zo goed als nieuw ook en dan heb je ook ‘duurdere’ merken voor weinig geld. Inderdaad vind ik het ook belangrijk dat ze lekker kunnen spelen zonder bang te zijn dat dure kleren vies worden!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.