Middag Aqua Zoo en nieuw speelgoed

Zo`n weekend vliegt altijd voorbij, vooral als je alle twee de dagen allerlei plannen hebt. Zo moesten wij zaterdag wat boodschappen doen en zijn wij zondag een middag naar dierentuin Aqua Zoo geweest. Toen ik maandag in mijn agenda keek, kwam ik erachter dat ik over 10 weken mijn eerste werkdag alweer heb. Aan de ene kant heb ik daar wel weer heel erg zin in. Het thuiszitten gaat wel een beetje vervelen en ik vind mijn werk ook gewoon heel erg leuk. Alleen om Yenthe naar de opvang brengen gaat wel een beetje moeilijk worden. Wij zijn nu 24/7 samen en ze is nog zo klein. Gelukkig kan ik nog 10 weken fulltime van haar genieten en is 10 weken toch ook best nog wel lang.

Zondag

Zondagochtend kwamen mijn ouders even op visite en speelde Fedde met zijn nieuwe speelgoed. Hij is sinds kort helemaal weg van Paw Patrol en kijkt veel speelgoedfilmpjes via Youtube. Bij deze vrachtwagen werd hij altijd erg enthousiast. Via Marktplaats zag ik dat deze vrachtwagen inclusief een paar poppetjes werd aangeboden in een dorp vlakbij Leeuwarden. Zaterdagmiddag haalden wij hem op en sindsdien heeft hij hier al veel uren plezier van gehad.
Nog meer fans van de billendoekjes van Etos? Ze waren laatst weer in de aanbieding. Bij het dichtstbijzijnde filiaal waren ze uitverkocht, maar wij konden ze wel bestellen. Nu Yenthe er is gaan ze twee keer zo hard en hebben wij flink ingeslagen.

Remco had op vaderdag kaartjes voor Aqua Zoo gekregen. Ik werd het thuiszitten een beetje zat (nadeel van verlof) en wilde die middag graag gebruik maken van de kaartjes. Aqua Zoo is trouwens een hele leuke dierentuin. Niet heel groot, maar genoeg dieren om je een middag te vermaken.
Fedde vond de dieren leuk, maar de speeltuin het allerleukste!
Wij aten er nog wat en gingen uiteindelijk naar huis. Mocht je er ooit zijn, bestel dan zeker een broodje hamburger, die zijn daar namelijk heerlijk!
Bij thuiskomst is Fedde meteen op bed gegaan en kreeg Yenthe alle aandacht. Lekker in pyjama op de bank knuffelen. Wel een kerstpyjama zie ik nu 🙂

Maandag

Maandag was een rustige dag. Na het ontbijt zijn wij meteen langs Albert Heijn gelopen. Fedde`s speen was afgebroken. Op de terugweg moesten wij wachten voor de trein. Totaal niet erg, als je daarna een heel blij jongetje hebt. Treinen zijn namelijk heel erg leuk voor tweejarige jongetjes 🙂

10 reacties

  1. Prachtig die voorraad luierdoekjes en je hebt helemaal gelijk! Heit ziet er uit als gezellige dagen en dat je het verlof zo zat bent, hier kon het mij niet lang genoeg duren 🙂

  2. Je kunt in ieder geval weer een tijd ertegen aan met de billendoekjes. Haha, haal zelf meestal ook een bulk. Leuke dagen rennen jullie gehad.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.