Veel te grote jurkjes en een Paw Patrol fan

Ik vind het zo leuk om fotoverslagen als deze te maken. Vanaf nu zal ik vaker zulk soort blogposts plaatsen. Er zullen af en toe ook nog wel eens een normale blogartikelen online komen, maar ik heb het gevoel dat ik hier veel meer dingen in kwijt kan. Een soort vlog, maar dat in foto`s. In deze fotoverslagen zal ik nieuwe aankopen, ervaringen en mini reviews, tips, aanbiedingen en vakantie`s of dagen weg gaan delen. Elke 2 of 3 dagen zal er weer een nieuw fotoverslag online komen van de dagen ervoor. Daarnaast vind ik artikelen als deze ook heel leuk om te schrijven.

Maandag

Laten wij maandag maar snel vergeten. Yenthe en Fedde zijn al een hele tijd aan het kwakkelen. Beide heel erg verkouden, benauwd en af en toe wat koorts. Die dag was ik er klaar mee en besloot ik een afspraak bij de dokter te maken.
Een rustige dag dus! Die dag droeg ik mijn nieuwe jurkje van Junarose en bleven wij, ondanks het mooie weer, de hele dag binnen.

Dinsdag

Na een slechte nacht werden wij laat wakker. Fedde kon wel wat lekkers en vitamines gebruiken dus maakte ik dit als lunch.
Wanneer Fedde op bed ligt krijgt dit meisje even alle aandacht. Het leed van de tweede! Er is gewoon veel minder tijd om even uitgebreid op de bank te gaan knuffelen.
Wat hou ik toch van de uitverkoop! Het duurt nog heel erg lang voor het Sinterklaas is. Ik begin altijd rond de zomerperiode met het kopen van cadeautjes hiervoor. Vanaf oktober gaan de prijzen van het speelgoed langzaam weer omhoog en nu kun je dus veel goedkoper speelgoed halen. Voor Fedde bestelde ik een set met Paw Patrol actie figuren. Hier is hij op het moment helemaal gek op. En voor Yenthe twee pluchen zoef zoef dieren, ik vind ze zo leuk!
Fedde doet mee aan een Paw Patrol kleurwedstrijd. Nu maar hopen dat hij in de prijzen valt!
Maandag kwamen mijn schoonouders weer thuis van vakantie. Ze hadden Yenthe en Fedde gemist, dus wij gingen even op visite. Fedde en Yenthe werden verwend. Ze hadden cadeautjes meegenomen uit Bulgarije. Voor Fedde een Paw Patrol shirt en poppetjes en voor Yenthe een Mini Mouse jurkje.

Woensdag

Woensdagochtend moest ik echt even wakker worden. Wij zaten rustig op de bank toen Fedde besloot om daar even een handje mee te gaan helpen.
Toen ik nog blij was dat er pakketjes binnenkwamen.
Ik snap die maten van tegenwoordig niet meer. Ik zit precies tussen twee maten in schijnt. De kleinste valt te strak bij mijn buik en bovenarmen. En in de maat die erop volgt pas ik zowat twee keer. Balen!
Het was mooi weer en Fedde wilde binnen spelen. Zonde! Hij vind zijn Paw Patrol speelgoed veel te leuk, maar dit mag normaal gesproken niet buiten. Ik besloot om een deken in het zwembadje te leggen en hier een leuk speelhoekje van te maken.
Wij sloten de dag af met waterijsjes! Ik was blij dat ik eindelijk op bed kon. Beide kinderen zijn nog steeds niet fit en hebben last van de warmte. Mijn dag bestond dus uit twee verdrietige kinderen troosten.

15 comments

  1. Leuk om op die manier een inkijkje te krijgen in jullie gezinsleven! Balen dat beide kids niet helemaal fit zijn. Hopelijk knappen ze snel op! Wel een handig idee om zo het zwembad als speelterrein te gebruiken!

  2. oh wat een leuk gezinnetje zijn jullie! πŸ™‚ en paw control ken ik enkel van naam, ik word oud πŸ™‚

  3. Het ziet eruit alsof je een gezellige week hebt gehad! Balen van die jurken, wel leuk dat je zo lekker kon knuffelen met je meisje πŸ™‚

  4. Die schaal met lekkers en vitamines heb ik ook, wel een heel goed idee om daar zo’n monkeyplatter mee te maken. Die ga ik onthouden!

  5. Onze kleine man heeft tijdens de vakantie Paw Patrol ontdekt en vind het ook super leuk. En hij is binnenkort jarig dus… Wel jammer dat er geen filmpjes op Youtube van te vinden zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.