Naar de kinderboerderij en nog meer pakketjes

De postbode weet mij inmiddels ook al bijna bij naam gok ik. Met maar drie geschikte zomerjurkjes moest ik toch echt op zoek naar een aantal nieuwe. Ik heb er heel wat moeten bestellen, maar heb er eindelijk een gevonden waar ik erg blij mee ben. De meeste jurkjes waren te kort of juist veel te lang, te strak of juist weer veel te groot. Blijkbaar zit ik precies tussen twee maten in. Hieronder kun je bekijken welke het is geworden. Ik bestelde niet alleen maar voor mijzelf, maar ook iets leuks voor Fedde en Yenthe. Daarnaast genoten wij van het weer en brachten wij een middag door op een hele leuke kinderboerderij. Mocht je in Friesland wonen is de kinderboerderij in Stiens zeker een aanrader. Kijk mee naar de foto`s van afgelopen dagen:

Donderdag

In de vorige blogpost kreeg ik hetzelfde jurkje binnen en was hij veel te groot. Over de maat kleiner twijfelde ik ook wat. Hij paste wel, maar had iets teveel stof aan de voorkant. Inmiddels heb ik deze ook teruggestuurd.
En er kwam wéér een pakketje binnen. Hema had opruiming. Ik bestelde knutselspullen voor Fedde en jurkjes voor Yenthe. Met de 2+1 aanbieding was een jurkje ongeveer € 3,33.

Vrijdag en zaterdag

Vrijdag en zaterdag hebben wij niet zoveel gedaan! Wij zaten vooral lekker buiten en deden een paar kleine boodschappen. Lidl verkoopt sinds kort deze twee nieuwe Ice Tea smaken. Ik wilde ze graag eens uitproberen omdat ik deze smaak van andere merken wel erg lekker vind. Deze twee vallen alleen wel tegen, beide hebben maar weinig smaak. Al vind ik de perzik ice tea toch iets lekkerder dan citroen.
Het zwarte jurkje van mijn wishlist kwam binnen en ik ben hier zo blij mee! Eindelijk eentje die past, mooi zit en ook nog eens hartstikke leuk is

Zondag

Zo leuk! Yenthe staat in de ouders van nu (rechtsonder).

En toen was het alweer zondag! Mijn ouders kwamen ’s ochtends even op visite. Mijn broertje kwam dit keer ook mee. Wij hebben geen Ikea in Leeuwarden, hij woont in Groningen waar er wel eentje zit. Ik had hem gevraagd of hij een babygym voor Yenthe mee wilde nemen. ’s Middags reden wij naar Stiens voor een bezoekje aan de kinderboerderij. Fedde heeft zich hier zo vermaakt, hier gaan wij zeker vaker naartoe!

 

 

8 comments

  1. Hihi ik denk dat onze postbode hier net hetzelfde denkt! Een uitstapje naar de kinderboerderij is bij ons ook altijd een groot succes. Heerlijk buiten spelen en diertjes kijken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.