Bloghop | Win een zwemhulp

Hoera! De zomervakantie is van start gegaan! In het midden en Zuiden van Nederland tenminste, het noorden moet helaas nog een weekje wachten. Om de start van de zomervakantie te vieren hebben een aantal mama bloggers een bloghop georganiseerd. Een aantal van mijn lezeressen hebben vast nog nooit van een bloghop gehoord. Bij deze zomervakantie bloghop hebben alle deelnemende bloggers een leuke winactie georganiseerd. Bij iedere blogger kun je weer doorklikken naar de volgende. In totaal zijn er 12 blogs waar je een leuke winactie kunt vinden. Wat je op mijn blog kunt winnen zie je onderaan deze blogpost.

Bezoek je mijn blog voor het eerst?
Dan ben je hier vast gekomen via Lotuswritings. Hier kun je een Mama Mia pakket winnen. Lotus Writings is een eerlijke blog over het opvoeden en alle onzekerheden die daarbij komen kijken. Alle persoonlijke verhalen op deze blog zijn vooral heel leuk om te lezen. Merel, de schrijfster van deze blog, is moeder van 3 dochters (June van 11, Rose van 3 en May van 2). De huisregel van haar blog is erg mooi: dat we elkaar aanvullen in plaats van afvallen. En daar kan ik mij alleen maar bij aansluiten!

Voor mijn nieuwe lezeressen of lezers zal ik mijzelf kort voorstellen. Mijn naam is Tineke, ik ben 26 jaar oud en woon in Leeuwarden samen met mijn vriend en onze kinderen. Fedde is onze oudste, een stoere jongen van twee jaar die momenteel helemaal gek is van Brandweerman Sam en Paw Patrol. Twee maanden geleden, op Koningsdag, ben ik bevallen van onze dochter Yenthe. Op mijn blog deel ik veel fotoverslagen van leuke dagen/weekendjes weg en vind je regelmatig een shoplog vol met nieuwe aankopen voor de kinderen of voor mijzelf. Ik ben gek op jurkjes, (budget)shoppen en de waddeneilanden. Mocht het je leuk lijken om mij te volgen of mijn blog vaker te gaan bezoeken, ik ben het meest actief op Instagram of Facebook.

De volgende blog in de rij:
Klik ook even door naar Thuisleven! Dit is de gezamenlijke blog van Linda en Miranda. Persoonlijk vind ik zo’n blog altijd erg leuk, een blog waar meerdere mensen achter zitten. De onderwerpen op deze blog zijn erg verschillend, maar hebben allemaal te maken met het leven rondom het huis en gezin. Ze delen regelmatig leuke tips op Thuisleven. Van leuke cashback acties, tips voor kinderen of leuke dagjes uit met het gezin. Zo vond ik de blogpost over My timing cards wel erg leuk! Heb jij ook altijd moeite met schermtijd voor jouw kinderen, dan moet je dit artikel zeker lezen. Om erachter te komen wat voor leuke prijs Linda en Miranda weggeven, moet je doorklikken. Vergeet niet om mee te doen aan onderstaande winactie.

De winactie van Tot aan de maan en terug:
Onder mijn lezeressen verloot ik twee keer een zwemhulp. In de foto hierboven zie je dat wij hem zelf ook hebben voor ons zoontje. Fedde heeft er inmiddels al een paar keer mee gezwommen en hij voldoet hartstikke goed. Officieel is hij te gebruiken voor kinderen tussen de 15 en 30 kilo. Ons zoontje is iets lichter, maar op de strakste stand past het prima. Kinderen kunnen hier lekker in spelen en hij heeft een gemakkelijke kliksluiting waarmee je hem vast kunt maken. Het verstellen van het riempje gaan ook erg makkelijk. De zwemhulp is ideaal om te leren zwemmen en in het water te spelen, kinderen kunnen hier vrij in bewegen. Ik heb het idee dat ze met losse zwembandjes iets minder bewegingsruimte hebben. Een dikke aanrader dus!

Meedoen?
De winactie sluit 4 augustus, daarna kies ik twee winnaars uit. Meedoen is simpel:
– Laat een leuke reactie achter onder de afbeelding die bij deze winactie hoort via Instagram en/of Facebook. Volg mij ook meteen via een van deze kanalen.
– In deze reactie laat je weten welke kleur jouw voorkeur heeft, de roze met een zeemeermin of de rode met een piraat.

Extra kans maken?
– Tag via Facebook of Instagram iemand die deze winactie ook erg interessant zou vinden.

Heel veel succes!

25 reacties

 1. Dat lijkt me heel handig voor mijn dochter. Met piraten maak ik haar niet blij, dus ik doe graag mee voor de roze variant.

 2. Leuk leuk leuk!! En ook nog eens super handig!! Had dit nog niet eerder gezien en doe natuurlijk direct mee 😀

 3. Zo’n zwemhulp ziet er op zich handig uit, al vrees ik dat ik het de oudste niet aan krijg. Die wil het liefste al geen zwembandjes op, laat staat zo’n heel ding. Je kunt er vast iemand anders heel blij mee maken 😉

 4. Oh super handig !!! Ik doe dolgraag mee voor 1 van mijn dochters . We gaan dus dolgraag voor die met prinsesjes 🙂 Zo handig !!!

 5. Graag doe ik mee voor de roze zwemhulp met de zeemeermin, voor mijn kleindochtertje.
  Ik kom voor het eerst op je blog via deze Zomerbloghop en heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hopelijk mag dat ook, want ik heb geen Instagram en Facebook.

 6. Wauw wat zijn ze leuk! Ik zie ze steeds vaker! Onze dochter zou de roze supergaaf vinden! Zeker omdat haar broer waarschijnlijk zeer binnenkort mag afzwemmen voor zijn a diploma en dan geen bandjes meer om hoeft. Zij vind ze ook niet leuk, maar is pas 3 dus moet nog even!

 7. Oh ik hoor echt super goede reacties over deze ‘zwemband’! Mijn dochtertje is nog maar 7 kilo, maar hey op de groei? De roze dan. Ik zal het ook op instagram even zetten. Echt super tof.

 8. Heel mooi en handig voor onze dochter van 2. Zoonlief zit op zwemles en samen met papa durft hij al heel veel. Dochterlief wil het liefst alles doen wat grote broer doet…maar ja, dat kan niet altijd. Met deze veilige zwemhulp kunnen mama en dochter hun grote broer nog wel eens verrassen in het zwembad op vakantie:-)

 9. Super leuk zo’n hop. Ik kende je nog niet, dus je hebt er nu een nieuwe volger bij. Ik waag een kansje op de mooie roze voor onze dame die in oktober twee jaar wordt. Ze wil haar bandjes nooit om en ja die zijn nu eenmaal verplicht in het zwembad…. Dit lijkt me een top oplossing 😀

 10. Heel leuk! Mn oudste dochter houdt van zwemmen maar vindt haar zwembandjes niet altijd fijn. Die met prinsessen zou ze erg leuk vinden! (In mn vorige reactie stond een typfoutje bij mn mailadres)

 11. Deze zag ik laatst al ergens voorbij komen, toen leek het me al wat voor mijn dochtertje. Doe daarom zeker mee (voor de roze variant) met deze winactie!

 12. Superleuk om via deze hop ook op jouw blog terecht te komen! Aangenaam kennis te maken! Ik ga zéker meedoen, zou top zijn voor ons pleegdochtertje! 😀

 13. Ik word tante voor het eerst wat het wordt geen idee. Dat weten alleen mijn zusje en schoonbroer. Mijn zusje wordt voor het eerst op haar 40e mama. Ikzelf heb 4 kinderen en was een tienermoeder! Mijn dochter wordt dit jaar 28. En heeft een prachtige dochter die erg van Dino’s Batman en piraten houdt. Mijn stiefdochter heeft ook 2 kindjes en is zelf 27. Dus ik ben al 3 keer oma, maar nog geen tante 😉. Ik doe heel erg graag mee voor de piraten uitvoering!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.