Ik heb vakantie!

Jullie kunnen het in de titel al lezen, ik heb vakantie!! Drie en een halve week om precies te zijn. Vandaag was mijn laatste werkdag en begin september start ik met een nieuwe baan als gastouder. Remco heeft helaas alleen de laatste week van mijn vakantie vrij. Veel bijzondere plannen voor in de vakantie heb ik nog niet. Waarschijnlijk een paar keer met vriendinnen afspreken, naar mijn ouders, fietsen, bloggen en nog een keertje naar Aqua Zoo. Toen Remco laatst jarig was, heeft hij hier kaartjes voor gekregen. Even 3,5 week helemaal niets. Nu maar hopen dat het vanaf vandaag ook weer heel mooi en zonnig weer gaat worden. Wie heeft er nog tips voor leuke (goedkope) uitjes of dingen die ik kan doen in mijn vakantie? 

Advertenties

8 comments

  1. Altijd heerlijk zo’n paar weekjes ertussenuit. Helemaal mooi als het weer ook mee zit. Vakantieveilingen zitten leuke acties tussen, misschien een idee? 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.