Ik heb vakantie!

Jullie kunnen het in de titel al lezen, ik heb vakantie!! Drie en een halve week om precies te zijn. Vandaag was mijn laatste werkdag en begin september start ik met een nieuwe baan als gastouder. Remco heeft helaas alleen de laatste week van mijn vakantie vrij. Veel bijzondere plannen voor in de vakantie heb ik nog niet. Waarschijnlijk een paar keer met vriendinnen afspreken, naar mijn ouders, fietsen, bloggen en nog een keertje naar Aqua Zoo. Toen Remco laatst jarig was, heeft hij hier kaartjes voor gekregen. Even 3,5 week helemaal niets. Nu maar hopen dat het vanaf vandaag ook weer heel mooi en zonnig weer gaat worden. Wie heeft er nog tips voor leuke (goedkope) uitjes of dingen die ik kan doen in mijn vakantie? 

8 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.