Zijn jullie mij nog niet vergeten?

Voor ik zwanger werd van Fedde zagen jullie mijn gezicht regelmatig voorbij komen op mijn blog, voornamelijk in mijn wekelijkse fotodagboek en in outfit artikelen. Zijn jullie mij nog niet vergeten en weten jullie überhaupt nog hoe ik eruit zie 😛 ? Het maken van outfit foto`s wil ik weer gaan oppakken, al is de zomer voor mij niet een ideale periode om veel outfits te gaan plaatsen. In de zomer leef ik namelijk op (goedkope) teenslippers en in luchtige jurkjes, niet heel erg fotowaardig. Helaas heb ik momenteel geen mooie sandalen en/of leuke zomerjurkjes. En daarnaast zijn mijn benen ook gewoon nog steeds net zo wit als de achtergrond van mijn blog. Afgelopen week was het regenachtig weer en droeg ik sinds tijden een blazer plus enkellaarsjes. Deze laarsjes van Steve Madden stonden laatst nog te koop via mijn United Wardrobe account. Ik heb mij bedacht en besloot ze toch niet te gaan verkopen. Vlak na het maken van deze foto`s is het behoorlijk gaan regenen en kregen wij later die avond zelfs nog onweer! Het perfecte weer om lekker met mijn blog aan de slag te gaan, pizza te eten en vlogs te bekijken. Deze outfit is misschien een beetje basic, maar de volgende outfit die ik in gedachte heb beloofd een stuk leuker te worden.Jurk van Asos/ Blazer van We/ Schoenen van Steve Madden/ Ketting van Forever 21

6 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.