FOTODAGBOEK #15

Vorige week kreeg ik ineens zoveel zin in de herfst, winter en de feestdagen in december. Verklaar mij voor gek, maar ieder jaar ergens in het midden van de zomer verlang ik hier opeens heel erg naar. Warme vesten, grote koppen thee en ’s avonds lekker bankhangen. De zomervakantie is nog niet eens afgelopen en ik heb gewoon al zin in kerst. Ik weet niet waar het ineens vandaan komt.. De lente is mijn favoriete seizoen, maar eigenlijk heeft ieder seizoen wel iets. In de afgelopen weken heb ik weer zoveel gedaan! Tijd om jullie bij te kletsen in dit fotodagboek, nummer 15 alweer! De foto`s staan in willekeurige volgorde.

Afgelopen week sprak ik af met vriendin Miranda. Bij de Hema in Drachten kwam ik dit leuke plaid tegen met kattenprint.
Een simpele outfit of the day: Jurkje van Warehouse en schoenen van Primark Ik vond de foto`s net niet leuk genoeg voor een aparte blogpost.
En deel 2!
Verliefd op Fedde zijn nieuwe kleren. Ik kan niet wachten tot hij hierin past, ik ben zo benieuwd hoe dit hem gaat staan.
Met Fedde naar de kinderboerderij! Hij is zo gek op dieren.
Voor Remco zijn verjaardag gingen wij een nachtje weg. Dit is geloof ik het mooiste uitzicht wat ik ooit heb gehad in een hotel.
Een andere dag, maar weer hetzelfde shirtje en broekje! Deze heeft hij regelmatig aan. Opa en oma kochten een watertafel voor Fedde en dat was een groot succes.
Een van mijn doelen van de afgelopen tijd is om meer te gaan bewegen. Ik probeer regelmatig een stuk te wandelen of fietsen met Fedde. Vorige week hadden wij een dag dat het de hele tijd regende. Ik besloot een aantal Dance workouts uit te gaan proberen. Dit beviel mij erg goed en doe ik nu iets vaker.
Nog iets wat de laatste tijd erg goed gaat is het opruimen. Wanneer ik tegen Fedde zeg dat er opgeruimd moet worden, stopt hij een aantal dingen terug in de bak. Hier moesten Woezel en Pip blijkbaar opgeruimd worden.
Heb je een dreumes en wil je iets voor hem of haar kopen? Haal dan een kruiptunnel van Ikea. Fedde vind dit ding geweldig en je kan hem heel gemakkelijk weer opbergen.

3 comments

  1. Leuke blog heb je en leuk om zo veel van jou te mogen lezen! Ook leuke foto’s heb je hierin verwerkt! Als je even kort op mijn nieuwe blog wil kijken en me zou willen terugvolgen, zou super zijn 🙂 Ga zo door!
    X, Laura

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s