Spijt van het wegdoen

Wie mijn blog al jaren volgt, weet dat ik op het toppunt meer dan 100 jurkjes in mijn bezit heb gehad. Absurd nu ik erover nadenk! Al mijn verdiende geld gaf ik uit aan jurkjes, blazers, schoenen, tassen en sieraden. Vlak hierna ging de knop een beetje om en deed ik steeds meer weg. Van een goed gevulde kledingkast werd ik niet bepaald gelukkig. Ik stond zo iedere ochtend een half uur voor mijn kledingkast, niet wetende wat ik in hemelsnaam weer eens aan zou moeten trekken die dag. Moeite met het wegdoen van kleding, schoenen etc. heb ik nooit gehad. Vond ik iets niet meer mooi, paste het toch niet helemaal goed of was het iets verwassen? Dan gooide ik het weg of verkocht ik het. Achteraf kan ik mijzelf wel voor mijn kop slaan dat ik bij bepaalde kledingstukken niet twee of drie keer heb nagedacht voor ik het definief wegdeed. Van onderstaande kledingstukken heb ik echt spijt dat ik het heb weggedaan.

Het zwarte giletje
Dit kledingstuk staat absoluut op nummer 1! Waarom ik het precies wegdeed weet ik niet meer, volgens mij omdat één van de knoopjes stuk was. Dit zwarte gilet kocht ik jaren geleden bij Vila en is van en heel zacht stofje. Hij had de ideale lengte, zakken en een capuchon. Mochten jullie ergens zo`n soort gilet tegenkomen, stuur mij dan alsjeblieft even een berichtje!

Bruine blazer
Deze kleur vind ik nog steeds zo mooi! Ik droeg hem vaak op een basic zwart jurkje en hij paste perfect.

Gebloemde jurk
Een jurkje van Dorothy Perkins met een heel leuk bloemenprintje. Ik vond de lengte van dit jurkje erg mooi. Deze deed ik weg omdat de bovenkant een heel klein beetje doorscheen. Stom, want dit was met een zwart hemdje zo opgelost.
Basic jurkjes in leuke kleuren
Ten slotte nog bovenstaande jurkjes. Deze basic jurkjes in het groen, grijs en zwart en waren altijd erg comfortabel en gemakkelijk te combineren. Zulke basics ontbreken nu juist weer in mijn kledingkast.

Heb jij wel eens iets weggedaan waarvan je achteraf heel erg spijt had?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s