Weer terug!

Ergens eind januari besloot ik het bloggen weer op te pakken. Onze laptop was net gemaakt, we waren net verhuisd en ik was nog zwanger. Genoeg inspiratie en onderwerpen om over te gaan schrijven zou je zeggen.. Tot de laptop opnieuw stuk ging en wij besloten om voorlopig ook geen nieuwe te gaan kopen. Na 3 maanden begon ik een laptop en het bloggen toch te missen, om meerdere redenen was het nodig om toch weer een laptop aan te schaffen. En die laptop werd dus gisteren bezorgd. Voor diegene die mij niet volgen op social media of het hebben gemist: Op 27 april om 23.59 ben ik bevallen van een gezonde dochter. Nog net een koningskindje! Ze heet Yenthe en wij zijn helemaal verliefd op haar. Inmiddels is zij al 6 weken bij ons en ben ik al helemaal gewend aan de dagen en het ritme met twee (jonge) kinderen. Het lijkt mij erg leuk om op de vrije momentjes weer even achter de laptop te gaan kruipen om een nieuwe blogpost te gaan schrijven. Voor morgen staat de eerste blogpost ingepland.

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.