Nieuwe jurkjes, serie kijken en veel naar buiten

Afgelopen donderdag kwam onze nieuwe laptop binnen. Ik heb besloten om het bloggen weer op te pakken. De dag erna ga ik er meteen mee aan de slag. En wat heb ik het gemist. Gewoon het delen van nieuwe aankopen, dingen die mij bezighouden en bepaalde dingen van mij afschrijven. Ik denk niet dat ik ooit echt helemaal zonder het bloggen zou kunnen. Ik ga het alleen niet meer dagelijks doen, maar gewoon wanneer ik er behoefte aan heb. Er komt iedere woensdag en zondag een blogpost online. Beide keren een fotoverslag, op woensdag het fotoverslag van het weekend (vrijdag tot en met zondag) en op zondag het verslag van maandag tot en met donderdag. Vloggen is niets voor mij, ik vind het veel te ongemakkelijk om mijzelf elke keer zo op beeld terug te zien. Maar op deze manier via een fotoverslag/plog kan ik jullie toch iets meer van mijn leven laten zien.

Vrijdag

Het zwembad stond nog, het was alleen te koud om erin te gaan zwemmen. Maar het water blijft natuurlijk erg leuk om mee te spelen, dus dan maar op de knieën ernaast.
Er hangen niet zoveel geschikte zomerjurkjes in mijn kast. Ik bestelde een aantal leuke jurkjes via internet. Over beide heb ik lang getwijfeld. Heel erg mooi vond ik ze nou ook weer niet, al zaten ze wel heel lekker. Na lang twijfelen heb ik ze toch terug gestuurd.
Er kwamen niet alleen jurkjes voor mijzelf binnen, maar ook voor Yenthe. Alle jurkjes kocht ik tweedehands. Toen ik nog zwanger was van Yenthe verkocht Hema een hele hoop leuke babyjurkjes. Ik vond ze toen wat te prijzig, ze moest eerst maar eens gezond ter wereld komen. En dat is ze nu gelukkig! Per toeval vond ik al deze jurkjes die ik destijds op het oog had via Marktplaats. Sommige jurkjes zijn maat 74 of 86, maar hier groeit ze vanzelf in.

Zaterdag

Fedde zat heel leuk aan tafel te spelen met zijn auto`s en poppetjes en gebaarde dat ik naast hem moest komen zitten. Zo gezellig zulk soort momentjes.
Mijn zaterdagavond! Veel spannender dan dit wordt het niet.. Remco ging naar een feestje en ik keek seizoen 3 van Broadchurch en las een aantal blogs.

Zondag

Op zondag maakte ik niet veel foto`s. Mijn ouders waren 28 jaar getrouwd en dit ‘vierden’ wij met een barbecue.

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

7 comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.