Kraamvisite en een prachtige foto

In de afgelopen weken voel ik mij niet heel geweldig, ik ben veel moe en voel mij gewoon niet zo lekker. De moeheid hoort natuurlijk bij de eerste periode wanneer je net een baby hebt gekregen, maar de verkoudheid is een ander verhaal. Even was ik bang dat ik hooikoorts zou hebben, het schijnt wel eens te gebeuren dat je hier  op latere leeftijd ineens last van kunt krijgen. De klachten leken er namelijk wel op. Al denk en hoop ik dat het een hele hardnekkige verkoudheid is. Afgelopen week had ik dus even niet zoveel zin om een blogje te schrijven. Deze blogpost is een verzameling van wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan. De foto`s staan wel in willekeurige volgorde.

Een masker uitproberen die ik kocht bij Etos. Dit masker gaat erg schuimen waardoor je op een wolkje gaat lijken, vandaar de naam cloud mask. Al schuimde het minder erg dan gehoopt. Je ziet op Facebook wel eens filmpjes voorbij komen van kinderen die erg moeten schrikken wanneer hun moeder een masker op heeft. Fedde speelde mooi op zijn kamertje en ik besloot even om het hoekje te gaan kijken, ik was namelijk wel benieuwd naar zijn reactie. Hij moest gelukkig alleen maar heel hard lachen en vond het maar Bah!
Afgelopen week kwamen er nog een aantal mensen op kraamvisite en namen hele leuke cadeautjes mee. Ik denk dat wij inmiddels alle visite wel hebben gehad. Nu ik dit schrijf bedenk ik mij dat er weer heel veel mensen niet in het kraambezoek boek hebben geschreven. En ik had mij dit keer zo voorgenomen om het bij Yenthe wel goed bij te gaan houden 🙁
Een keer in de zoveel weken is Remco een hele dag weg omdat hij een cursus moet volgen. Deze week was het ook weer zover. Een hele dag alleen met twee kinderen. Wij aten poffertjes, zaten lekker buiten en knuffelden op de bank.
En Yenthe mag nog geen poffertjes natuurlijk 😉
Tussen het spelen door gaat Fedde regelmatig naar Yenthe toe. Even aaien of een kusje brengen, zo ontzettend lief!
Fedde is weer voorzien van een aantal nieuwe plaktattoo`s. Deze kocht ik bij Action voor nog geen euro. Hij vind ze geweldig en ze zijn helaas bijna op. Wie weet waar ze nog meer leuke plaktattoo`s verkopen? Bij voorkeur iets met dieren, dino`s of voertuigen voor een leuk prijsje.
En wij sluiten af met de mooiste foto van deze week. Mijn trots! ♡♡

15 reacties

  1. Wat een super lieve foto’s die laatste!

    Wij halen ze ook meestal bij action de plaktattoos, verder ook nog niet tegen gekomen

  2. Wij hebben een ook kraamvisite boek gekocht voor onze oudste, maar nooit aan gedacht om het dan te gebruiken. Hahaha :p en wat een grappig masker!

  3. Oh wat zijn ze schattig samen en wat leuk dat hij er zo lief voor is! Ik heb nu plaktattoos besteld bij duckystreet.. die zijn super mooi en helemaal niet schadelijk voor de huid.

  4. Wat een leuk overzicht. Dat masker wil ik ook proberen haha, ziet er heerlijk uit! En superleuke cadeautjes van de kraamvisite.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.